Monday, September 20th, 2010 at 10:32pm

Nog één week!

Posted by Johan Noltes

Nadat ik iemand vandaag vertelde dat we ‘aanstaande zondag al vertrekken’ schrok ik toch een beetje. Negen maanden geleden heb ik me aangemeld voor de studiereis, die toen nog zover weg leek. Nu is het echter dichterbij dan ooit. Vandaag hebben we het themavak afgerond, schrijven we de laatste vragen voor de bedrijven die we bezoeken, en maken we onze paklijsten om niks te vergeten. Over een week staan we immers met elkaar op de campus van MIT in Boston!

Via deze blog zal ik je op de hoogte houden van de laatste voorbereidingen, maar vooral van alle ervaringen die we in de Verenigde Staten zullen opdoen. De reis begint aanstaande zondag om 5 uur op de Universiteit Twente. Na een busreis en twee vluchten komen we ‘s avonds aan in Boston. We zullen drie-en-een-halve week onderzoek doen bij 20 bedrijven en universiteiten. Daarna mogen we uitrusten, met een roadtrip van drie weken door het westen van de Verenigde Staten.

Ik zal mijn best doen om iedere dag een berichtje te plaatsen, waar mogelijk met een foto en/of een video. Korte berichtjes zijn natuurlijk te vinden op Twitter. En mocht ik eens een dag niets plaatsen, dan zijn er genoeg andere studiereisdeelnemers die het goede voornemen hebben om een weblog bij te houden. 🙂 Reacties zijn natuurlijk van harte welkom.

3 Responses to “Nog één week!”

 1. Sanne says:

  Heel veel plezier! En groeten aan Bas! *jaloers*

 2. Eva says:

  Hey Johan,

  Veel plezier namens je huisgenootjes^^
  morgen geven we een afscheidsetentje voor je, dat je het vast weet 😉

  Eva

 3. Marinus says:

  Je blog heeft een echte american look. Ziet er goed uit.
  Veel plezier met de laatste voorbereidingen.

© 2010 Johan Noltes – Pixel 2010 USA: Study Tour on games and simulations